keto diet

us in de eerste plaats vraag je je waarschijnlijk af waarom iedereen zo geïnteresseerd is in het keto-dieet en hoe het je kan helpen om af te vallen. Het is in feite een koolhydraatarm, vetarm dieet dat kan resulteren in snel gewichtsverlies (meestal meestal watergewicht binnen de eerste twee maanden). Dit snelle gewichtsverlies kan mensen helpen die overtollig gewicht proberen te laten vallen of gewoon van acne af willen komen, maar om ketose te krijgen, moet je een paar dingen doen.

Je dieet moet een soort eiwitbron bevatten, maar het moet ook veel fruit en groenten bevatten. Je hebt een grote hoeveelheid proteïne nodig om ketose te krijgen. Je hebt ook veel vezels nodig, omdat de koolhydraten niet in je lichaam worden afgebroken terwijl je in ketose bent.

Een ander ding waar u op moet letten, is het vet. Uw vetinname moet worden beperkt, omdat de vetten in uw dieet worden omgezet in ketonen. U zult afvallen, maar het vet zal er nog steeds zijn en het kan een gezondheidsrisico worden als u geen gezond voedsel eet.

Omdat het lichaam geen insuline aanmaakt zoals bij een normaal voedingspatroon, worden uw glucosespiegels in uw lichaam verlaagd. Om uw bloedglucosespiegel stabiel te houden, moet uw lichaam glucose maken uit het glycogeen dat in uw lever is opgeslagen, dus u moet extra glucose gaan aanmaken.

Als uw koolhydraten te hoog zijn, kan de glucose de spieren niet bereiken en zullen ze traag aanvoelen en uw koolhydraatgehalte zal dalen. Als uw koolhydraten echter niet hoog genoeg zijn, zullen uw glucosespiegels dalen, waardoor uitdroging ontstaat, en ketonen zullen ook actiever worden, wat resulteert in meer vetverbranding. Dit is de reden waarom de ketonwaarden overdag hoog zijn en ‘s nachts lager.

Uw maaltijden moeten gevarieerd zijn. Elke maaltijd moet minstens 2 eiwitten, vezels en wat groenten bevatten. Het is ook een goed idee om tussendoor te snacken, en dit kan door fruit te eten. De beste manier om af te vallen is echter door zoveel mogelijk maaltijden te eten en minder koolhydraten in uw dieet te gebruiken.

U zult ook veel water moeten drinken om uw bloedglucosespiegel stabiel te houden. Dit kan u helpen bij uw inspanningen om af te vallen, omdat het lichaam minder vet en meer suiker verbrandt als u uitgedroogd bent. Een goede manier om ervoor te zorgen dat je geen uitdroging ervaart, is door jezelf gehydrateerd te houden door de hele dag door veel water te drinken.

Een keto-dieet is een effectieve manier om af te vallen. Als u het dieet correct volgt, kunt u minder eten en toch afvallen omdat u nog steeds de calorieën binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft. Om in ketose te blijven, moet je voor je lichaam zorgen door ervoor te zorgen dat het de juiste vitamines en mineralen krijgt, en dat het voldoende energie en eiwitten binnenkrijgt, en koolhydraten die het nodig heeft om in ketose te blijven. meer informatie keto dieet ervaringen