Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Als je wilt afvallen, vraag je je misschien af hoe ik een ketogeen dieet moet gebruiken? Veel mensen die willen afvallen, zijn door hun dieetbeperkingen zeer beperkt in wat ze kunnen eten. Dit kan ertoe leiden dat ze een deel van de gezondheidsvoordelen mislopen die voor ons beschikbaar zijn als we overstappen op een gezond voedingspatroon.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Ketose is de term die wordt gebruikt om de toestand te beschrijven waarbij uw lichaam vet begint te verbranden in plaats van suiker voor energie. Het keto-dieet is eigenlijk een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet dat enkele gemeenschappelijke overeenkomsten vertoont met het Atkins-dieet. Het houdt ook in dat de inname van koolhydraten drastisch wordt verminderd en in plaats daarvan wordt vervangen door vet keto dieet schema gratis. Deze dramatische vermindering van koolhydraten brengt je lichaam in een staat die bekend staat als ketose. Je lichaam zal dan vet gaan gebruiken als een vorm van energie. Welke voedingsmiddelen zijn goede bronnen van vet?

Mager vlees zoals kip, kalkoen, kip zonder vel, magere stukken rundvlees, eieren, vis, groenten zoals uien, tomaten, champignons en bonen. Noten zijn een andere voedingsgroep die u misschien aan uw dieet wilt toevoegen, omdat ze veel eiwitten kunnen bevatten en uw dieet ook van een goede hoeveelheid vetten kunnen voorzien. Enkele goede voorbeelden van gezonde noten zijn amandelen, cashewnoten, walnoten, pecannoten, kastanjes en andere.

Meer informatie op: https://hetketogeendieet.nl/