code 95 cursus

We leiden elke dag een nieuwe generatie autotechnici op aan onze Automotive Technicians and Mechanics School. Je zult nog steeds profiteren van de jarenlange ervaring die onze deskundige instructeurs leveren, of je nu Code 95 Cursus bijwoont op onze Exton-campus of je bent ingeschreven in onze Warminster-plaats.

Wat is er na de middelbare school nodig om monteur en monteur te worden? Er zal hard werken, toewijding en passie nodig zijn. Het kan echter lonend zijn als u de moeite neemt, en u krijgt de kans om van een succesvolle carrière als autotechnicus te genieten.

Er is ervaring voor nodig

We zijn ervan overtuigd dat het de realistische, praktijkgerichte training is op onze autotechniek en werktuigbouwkundige school die een toekomstige generatie auto-ingenieurs en monteurs opleidt. Je krijgt de kans om samen te werken met docenten met jarenlange ervaring in het gebied dat je hebt uitgekozen met deze praktische ervaring.

De nieuwste technologieën en apparatuur die worden gebruikt in de auto-, aanrijdingsreparatie-, diesel-, high-performance- en maritieme service-industrieën zijn beschikbaar in onze volledig uitgeruste laboratoria en winkels. Je wordt een veelzijdige autotechnicus met ongeveer 50 procent van je tijd in de winkel en 50 procent in de klas.

In de huidige auto- en scheepvaartindustrie is mechanische kennis en ervaring vereist. De opleidingsschool waar u deze belangrijke ervaring kunt opdoen, is het Automotive Training Center.

Automonteur versus technicus: wat is de kloof?

Hoewel de termen “monteur” en “technicus” door elkaar kunnen worden gebruikt, is het belangrijk om te onthouden hoe de functies in de industrie de afgelopen jaren zijn veranderd. De functie van technicus is in feite een evolutie van de rol van mechanica. Autotechnici zijn de monteurs van vandaag, en in deze steeds veranderende omgeving zijn technici nodig om voertuigen te repareren naarmate voertuigen geavanceerder worden.

De diagnose en reparatie van auto’s wordt gedaan door autotechnici, van computergestuurde reparaties van elektrische apparaten tot traditioneel onderhoud zoals olieverversingen en bandenwissels.

We zijn in staat om studenten en afgestudeerden te helpen met vacatures door middel van ons partnerschap met de Car Dealers Association of Greater Philadelphia (ADAGP). Dealers zijn actief op zoek naar voertuig-, aanrijdings- en dieseltechnici met meer dan 190 nieuwe auto- en vrachtwagenfranchises in de stad. Bovendien zal onze school voor autotechniek scheepsingenieurs helpen om ook hun roeping te vinden, met een verscheidenheid aan jachthavens verspreid over de regio en in de buurt!

Slagen middelbare school? Met onze Automotive Technician Training, ga op zoek naar uw volgende stappen

Als je een recent afgestudeerde middelbare school bent of in de nabije toekomst je middelbare school afstudeert, dan is een carrière bij onze school voor autotechnici misschien iets voor jou. Overweeg om je aan te melden bij een van de meest erkende technische en beroepsscholen in de omgeving als je een passie hebt voor auto’s en wat hen drijft.

Studenten worden vaak aangemoedigd om een ​​parttime baan te krijgen bij een van de vele auto- of vrachtwagendealers in de omgeving wanneer ze zijn ingeschreven voor Code 95 Coursus. Het is een perfecte manier om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd wat geld te besparen voor de toekomst. Deze banen zijn beschikbaar tot het afstuderen van Code 95 Cursus, en veel studenten blijven na hun afstuderen bij het dealerschap waarmee ze samenwerkten.

Heb jij het in je om de volgende auto-ingenieur te worden?

Misschien wil je de volgende stappen in je carrière zetten nadat je de middelbare school hebt afgerond. Bezoek onze school voor autotechniek en werktuigbouwkunde in de buurt van Exton en Warminster om interessante carrièremogelijkheden op onze technische school te ontdekken. Zijn er nog vragen voor ons? We horen graag van je! Bezoek vandaag nog de website van ML Opleidingen.