Sybitcoins kopen met Bancontact

bitcoins

Als je bitcoins op zoek bent, is een van de gemakkelijkste manieren om ze te kopen met Bancontact. Bancontact is een populaire online makelaarservice waarmee gebruikers verschillende financiële producten kunnen kopen en verkopen – inclusief valuta’s en aandelen. Als je nieuw bent om online te handelen of iets wilt uitproberen voordat je je eigen geld gebruikt, is dit een geweldige optie om uit te proberen.

Om bitcoins met Bancontact te kopen, moet u eerst een gratis BTC-account krijgen. Dit is als een bankrekening waarmee u geld kunt overdragen tussen uw rekeningen, zolang u in het Verenigd Koninkrijk bent. U kunt geen debetkaart, creditcard of elektronische cheque gebruiken om een aankoop te doen. In plaats daarvan moet je wat persoonlijke informatie en je hoofd e-mailadres hebben om een account aan te maken.

Bancontact geeft u dan een unieke URL, die uw online brokers-URL is, die u dan kunt gebruiken om in te loggen op uw makelaars-site en een bestelling te plaatsen.

Nadat u uw account hebt gemaakt, wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te voeren, waaronder uw naam, land, leeftijd, e-mailadres en een geldig accountnummer. Naast uw persoonlijke gegevens, selecteert u ook een geslacht, kiest u het soort Exchange dat u wilt gebruiken (BTC / USD, BTC / EUR, BTC / EUR enz.) en selecteer of u wilt gaan met een grote uitwisseling of een mini-uitwisseling. Nadat u dit hebt gedaan, u bent alles ingesteld om uw bestelling te plaatsen en te wachten tot de munten worden overgedragen van Bancontact naar uw online makelaarswebsite.

Veel kleine beleggers zijn op hun hoede voor online makelaars omdat ze zich voelen alsof ze hun transacties misschien zelfs 12 uur laten krijgen nadat ze zijn geplaatst. Met Bancontact is dit niet alleen mogelijk, maar daadwerkelijk aanbevolen! Dankzij het feit dat Bancontact werkt via hun affiliate-systeem, krijgt u niet alleen één maar veel kleine stortingen in de loop van uw handel. U moet nauwkeurige contactgegevens verstrekken, zodat uw transacties kunnen worden overgedragen aan uw Brokers-website waar ze worden geconverteerd en gestort in uw makelaarsaccount.

U kunt deze kleine stortingen gebruiken om meer bitcoins te kopen, of u kunt ze gebruiken om uw primaire investeringsplan te ondersteunen door meer langetermijninvesteringen te krijgen.

Bancontact Werkt met verschillende Top Notch Online-makelaars, waaronder Etoro, First Class Trader, Forex Traded Funds en vele anderen. Het maakt echter niet uit welke makelaar waarmee je werkt, zolang je werkt met een Etoro-makelaar. Dat is omdat ETORO uitsluitend werkt met het Etoro-netwerk dat een robuust en consistent systeem is dat u veiligheid, privacy en real-time uitvoering van uw bestellingen garandeert. Om bitcoins met Bancontact te kopen, moet u eerst een bepaalde hoeveelheid ether in uw brokerage-account storten en dan kunt u een live-bestelling uitvoeren overal die u bent (wat betekent dat Bancontact niet interfereert met uw vrijheid om te reizen of zaken te doen)

De volgende stap omvat het kopen van grote hoeveelheden bitcoins in de tijd om een positie op te bouwen in het valutapaar dat u handelt. Dit wordt bereikt door lange posities op te zetten op zowel de EUR / USD als de GBP / EUR, afhankelijk van waarvan u denkt dat de waarde in de loop van de tijd zal toenemen. Aan het einde van de handelsdag krijgt u een cheque minus de handelskosten die het overschot is aan de wisselkoersen tegen het geld dat u hebt gedeponeerd en de vergoedingen die u gedurende de dag hebt betaald. Het duurt ongeveer twee weken voordat de fondsen volledig worden geconverteerd naar ponden en u zult dan de mogelijkheid hebben om uw EUR / GBP / EUR naar eigen goeddunken in dollars te converteren. Al deze factoren combineren om bancontact te maken van de gemakkelijkste manieren om bitcoins te kopen!

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester

Related Posts