Waarom tunen elektronische motor gunstig?

chiptuning

Er zijn veel mensen die vragen is Chip Tuning Bad voor je auto? Voordat u deze vraag beantwoordt (of nadat u het hebt beantwoord), laten we het hebben over welke chiptuning is. Chip Tuning is het proces om kleine veranderingen in uw auto-motor te maken, zoals het veranderen van carburateurvinnen, waardoor de luchtstroombeperking wordt verminderd, het verwijderen van lichaamspijpen, inactieve snelheid aanpassen, een uitlaatpoort, enz. Het doel hiervan is om uw auto aan te passen om zoveel mogelijk kracht te hebben terwijl het chassis van de auto’s vergelijkbaar is met de voorraad.

Dus, waarom is chip tuning slecht voor je auto? Er zijn een aantal redenen waarom u misschien een aantal kleine wijzigingen in uw voertuig wilt doen. De meest voorkomende is om de prestaties van uw voertuigen te verbeteren zonder veel geld, tijd of moeite door te brengen. De chiptuning volbrengt zijn prestatieverbeterende functie met een snellere levering van lucht en brandstof op de motor.

Dit alleen toont twee dingen die u moet overwegen wanneer u Chip Tuning voor uw voertuig kiest:

Ten eerste gaat de extra stroom die u van de wijziging wint, uw auto sneller gaat! Het toegevoegde koppel moet alles reageren en de motor meer brandstof zal verbranden. Deze extra kracht is geweldig, maar het is niet het enige dat je gaat helpen. De toevoeging van extra paardenkracht kan ervoor zorgen dat uw voertuig het gevoel heeft dat het sneller wordt, maar deze extra paardenkracht kan ook leiden tot snellere besturing, minder agressieve versnelling en over het algemeen meer lichaamscontrole.

Al deze dingen tellen op aan een voertuig dat beter presteert dan voorheen, maar veroorzaakt ook dat uw portemonnee groeit.

De tweede reden dat motoropname populair is, is dat de prestatieverbeteringen geweldig zijn voor het milieu. Door een extra niveau van de efficiƫntie van het brandstofverbruik toe te voegen, heeft de hoeveelheid brandstof die u gebruikt een grote impact op het aantal verontreinigende stoffen die vrijkomen in de atmosfeer. Chip Tuning is een uitstekende manier om enkele van de problemen in verband met het gebruik van brandstof inefficiƫnte voertuigen te realiseren door meer brandstof in de auto te houden en minder algemene energie te gebruiken. Een geweldig punt om op te merken is dat, terwijl de figurencijfers fantastisch zijn, deze cijfers ook gaan afnemen zodra uw voertuig wordt teruggestuurd naar de oorspronkelijke staat.

Hoewel beide motoropname en chiptuning u geweldige resultaten kan geven, is er een belangrijk verschil tussen de twee. Remapping is een cosmetische verandering, terwijl chip-afstemming dat niet is. Dit is een zeer belangrijke factor om in gedachten te houden bij het kiezen van een modificatie van het voertuig om te maken. Als u grote prestatiebehangende winsten wilt zien, wordt het aanbevolen om na de esthetische wijzigingen te gaan en de motor te laten uitvoeren zoals het is ontworpen om te presteren. Remapping Snijd het gewoon niet.

Dus er zijn veel redenen om een elektronische motorafstemming te overwegen. Of u nu op de markt bent voor een upgrade of wilt u gewoon uw auto een beetje boost geven, u kunt dit doen door enkele specifieke onderdelen aan uw auto toe te voegen. Chip Tuning is misschien goed voor u als u bereid bent om een klein werk te doen en uw auto reageert door betere prestaties te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van chiptuning? Klik hier voor meer informatie