Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

De eerste vraag die u zich kunt stellen, is wat een Bullet Journal is. Een is een notitieboekje met secties voor het noteren van taken, gebeurtenissen en ideeën. In tegenstelling tot traditionele tijdschriften heeft dit type tijdschrift geen traditioneel schrijfsysteem. In plaats daarvan gebruikt het een index- en referentieschema om belangrijke informatie bij te houden. Vanwege zijn structuur ontmoedigt het langdradige inzendingen. U kunt eenvoudig een paar woorden aan elke pagina toevoegen om de belangrijke details vast te leggen.

bullet journaal

De volgende stap is het maken van lijsten en verzamelingen. Deze zijn geweldig voor het vastleggen van belangrijke dingen, zoals taken, projecten en ideeën. Voordat u begint met het bijhouden van lijsten, maakt u een lijst van wat u wilt opnemen. Op deze manier kunt u een lijst maken en de inhoud dienovereenkomstig ordenen. Zodra je je lijsten hebt gemaakt, ben je klaar om te beginnen met bullet journaling. U kunt zelfs toekomstige gebeurtenissen en doelen vastleggen. Vergeet niet om deze dingen bij te houden en ze aan uw dagboek toe te voegen wanneer ze zich voordoen.

De Bullet Journal is een geweldige manier om je doelen en je taken bij te houden. U kunt het gebruiken als planningstool en voor eigen gebruik. U kunt uw verzameling organisch beginnen. Je hoeft geen strikte regels te volgen – je kunt alles toevoegen wat je maar wilt aan het notitieboek. Met de Index kunt u uw ideeën in onderwerpen indelen. Ten slotte helpt het je om op de hoogte te blijven van wat je hebt gedaan, en het is een geweldige manier om te onthouden wat je hebt bereikt.

Klik hier: Mylovelynotebook.nl