Wat is webhosting? Een verklaring van webhosts

Er zijn verschillende soorten hostingdiensten en vaak de uitleg die u krijgt van een internetprovider (ISP) is website hosting. Wat is echter echt gebeurt, is het hosting van het bestand overbrengende protocol. Met andere woorden, wat je echt hebt is een archiefoverdracht hosting. Dus, wat is precies webhosting?

Webhosting is behoorlijk zelfverklarend. Het betekent gewoon dat u ruimte op een server huurt, zodat u uw eigen bestanden naar uw site kunt uploaden. Kortom, webhosting bestaat in principe uit het huren van een spatie op een server, zodat u uw eigen bestanden naar uw site kunt uploaden. Er zijn verschillende soorten webhosting, en ze hebben allemaal verschillende functies en beperkingen. Hier is een korte toelichting op de meest voorkomende soorten webhosting en hun beschrijving:

Ten eerste is er de zelfverklarende term, WordPress. WordPress staat eenvoudigweg voor Wireless Word-verwerking. Met WordPress kunt u een blogplatform op uw eigen server installeren en waarmee u inhoud indien nodig kunt maken en bijwerken. WordPress wordt ook geleverd met een ingebouwd administratiegebied dat zeer flexibel is en die door plug-ins uitgebreid is. Dit type hostingplan is meestal redelijk goedkoop, afhankelijk van de grootte van uw database en op het geheugenbedrag dat de WordPress-server heeft.

Ten tweede zijn er twee andere soorten webhosting die niet zo algemeen bekend zijn als VPS. De eerste is VPS die staat voor virtuele privéservers en die wordt gebruikt door bedrijven die veel intern geheugen en bandbreedte hebben, maar die de middelen van hun server niet met anderen willen delen. Met virtuele privéservers krijgt elke gebruiker ook hun eigen deel van de server en een individuele inloggen. Voor degenen die een bedrijf uitvoeren, is het vaak noodzakelijk om een hoge mate van aanpassing te hebben, omdat alleen de behoeften van de eigenaar worden overwogen. Voor deze mensen is een VPS een uitstekende optie.

Laatste, er zijn ook twee soorten webhosting die helemaal niet echt bekend staan als VPS. Eén is toegewijde hosting en de andere is onbeperkte hosting. Hoewel beide opties u toestaan om volledige controle te hebben over de websites die u gebruikt, verschillen ze voornamelijk in het aantal middelen en schijfruimte dat de server aan elke website zal toewijzen.

Nu dat je een beetje meer begrijpt over welke webhosting is, is het tijd om te gaan kijken naar hosting-oplossingen. Om een goede hostingoplossing te vinden, is het belangrijk dat u de prijs van de hosting beschouwt, de kenmerken van de hostingserver en het mate van aanpassingen verkrijgbaar met de hosting. Hoewel dit overweldigend kan lijken tijdens het begin, kunnen al deze dingen in overweging worden genomen en leiden tot een succesvolle stap naar de virtuele privéserver. Zorg ervoor dat u op basis van beheerde hostingoplossingen kijkt die volledige ondersteuning bieden voor uw websites. Door dit te doen, verhoogt u het vermogen om te slagen en vindt u dat het altijd de moeite waard is om de verhuizing naar een virtuele privé-server voor uw websites te maken.

Klik hier voor info: https://eigen-domein.com/

Related Posts