Wat zijn plevierbonen?

wat zijn plevierbonen

Wat zijn plevierbonen?

Wat zijn plevierbonen? Mijn eerste ontmoeting met wat plevierbonen zijn, was toen ik toevallig onze plaatselijke kruidenierswinkel binnenliep en de dame aan de balie wat van de bonen haalde die ze aan het malen was, en ze legde me uit dat ze een wondergenezer waren. Ze worden al eeuwenlang gebruikt in wat bekend staat als "Coagulatietherapie" door inheemse volkeren en werden vaak gegeven aan patiƫnten die aan pokken leden, ook al is het proces van hoe ze werken eigenlijk vrij complex. Hier is wat ik heb ontdekt over wat plevierbonen zijn en waarvoor gebruik je ze?

Ik heb geleerd dat de zogenaamde plevierbonen oorspronkelijk zijn gemaakt als remedie tegen wat "mollen" worden genoemd. Zoals u wellicht weet, zijn moedervlekken zogenaamde gezwellen op iemands lichaam die lijken op striae. Het probleem met deze gezwellen is dat ze pijnlijk kunnen zijn en als ze steeds erger worden, kunnen ze zelfs kanker worden nuttige info. Het oorspronkelijke gebruik van wat bekend staat als plevierbonen is dat ze werden gebruikt om alle mol die op het lichaam van een persoon groeide te doden, zodat ze een normaal leven konden leiden. Het probleem is dat terwijl ze de mol doden, ze ook al het gezonde weefsel doden dat eronder is achtergebleven. Hiervoor gebruik je ze voor?

Een ding dat je moet weten over wat plevierbonen zijn, is dat ze zijn gemaakt om mensen te helpen die al het andere hadden geprobeerd en faalden. Het zijn geen wonderbonen of iets dat kanker binnen een paar dagen zal genezen. Maar waar gebruik je ze voor? Als u op zoek bent naar een manier om verlichting te vinden van elke vorm van chronische pijn, of het nu gaat om artritis of kanker, moet u eens proberen wat plevierbonen zijn.

Klik hier: valledelsole.nl

Related Posts